Sjukhusbesöket i måndags

Hej! :D
 
Allt gick bra i måndags, fick en ny läkare men han var hur bra och rolig som helst haha.
Kan dra en grej han sa som jag tycker va rätt rolig.
 
- Det finns två sätt att få tyst på mig, det är att säga håll käften eller ge mig en spark.
 
Vi pratade bara mest, eller jag sa inte ett enda ord. Jag tyckte allt bara var jobbigt.
 
Men hos käkkirkurgen kändes det extra jobbigt när jag fick stå i röntgen apparaten och bita i en plastbit och ha tungan i gommen med huvudet fastskruvat, även om det var åtdraget väldigt dåligt hehe.
När käkspecialisten kollade och kände på mina käkar stämde allt förutom knäppet och det lilla glappandet. Men det var något med näsan som gör att jag är så torr i munnen, det konstigaste var väl när jag öppnade munnen när hon skulle kolla näsan, men jag fattade noll av allt som hände runt omkring mig och med mig haha.
Så min käke var överbelastad, om jag fattade rätt så ligger de två diskarna i käken mot varandra och skaver, därav att det låser sig och knakar.
Så ska troligtvis få en bettskena för att avbelasta käken.
 
Ha de gött! :D

Kommentarer:

1 Ulla:

Det är svårt att leva med psoriasis och även värken i leder som kan sätta in då och då, förr åkte jag alltid till Spanien under 1 månad per år för att få lindring i solen. Av en slump hittade jag en blogg för något år sedan och hittade där även böcker fanns som behandlade ämnet och på ett annat sätt än vad jag tidigare hört talas om.

Detta har idag gjort att jag fått en enorm lindring utan att behöva använda bråkdel av de salvor och kortisoner jag tidigare använde och jag blir allt bättre för varje dag som går.
Här är en länk och jag rekommenderar att man tittar dit:
http://gluten-celiaki.blogspot.com

Mvh Ulla

Kommentera här: